Mark Snoeijing met zijn paard Gracia.  Foto: Herman Kettering
Mark Snoeijing met zijn paard Gracia. Foto: Herman Kettering (Foto: )

Resultaten Pasruiters

NEEDE - Afgelopen pinksterweekend hebben verscheidende Pasruiters prijzen gepakt tijdens het Pinksterconcours in Borculo.

Fajah Schurink behaalde met haar pony Mellaer's Lord of the Rings een vierde prijs in de klasse B dressuur, categorie D/E. Chantal Nijhof wist een tweede prijs te behalen met haar pony Diëgo in de klasse L1 dressuur, categorie A/B/C. Zsa-Zsa van der Vlugt wist met haar pony Chelsey's Miracle een tweede prijs te behalen in de klasse B springen, categorie D/E.

Bij de paarden was onder andere Elke Kettering succesvol. Zij won met haar paard C'est si bon een vierde en een vijfde prijs in de klasse M1 dressuur. Nathasja ten Brinke behaalde in deze zelfde klasse met haar paard Arendsoog een zevende prijs. Wouter Hermelink behaalde met zijn Jegro een eerste prijs in de klasse L2 en met zijn paard Pegasus een zevende prijs in de klasse L1. Ylva van der Vlugt was zowel bij het springen, als bij de dressuur succesvol met haard paard Mister Frodo. Ze behaalde een eerste prijs in de klasse L2 dressuur en een vierde prijs in het springen, klasse L. Tot slot wist Mark Snoeijing de klasse L springen te winnen met zijn paard Gracia.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden