De nieuwe loungeset voor Estinea. Foto: PR
De nieuwe loungeset voor Estinea. Foto: PR (Foto: )

Estinea ontvangt nieuwe loungeset

EIBERGEN - Cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Estinea, vestiging Groenloseweg, zijn blij met de spiksplinternieuwe loungeset die ze gratis hebben gekregen van Welkoop Eibergen. Patrick Ebbers, eigenaar van de Welkoopvestiging in Eibergen, daagde zijn leverancier Lesli Living uit om te helpen deze mooie match te realiseren.

Patrick Ebbers: "Toen wij het bericht op Facebook zagen dat een woongroep van Estinea een project is gestart voor een leefbare binnentuin en dat zij voor deze tuin nog een loungeset zochten, vonden wij dat wij als Welkoop hier aan mee moesten werken. Bij Welkoop staat het buitenleven al jaren centraal, dit project sprak ons daarom direct aan. Wij hebben daarom gelijk contact gezocht met onze leverancier van tuinmeubelen Lesli Living uit Lichtenvoorde. Nadat wij hebben uitgelegd wat de bedoeling was, kregen we gelijk de toezegging dat zij hier aan mee wilden werken. Afgelopen vrijdag is de loungeset door Welkoop Eibergen afgeleverd bij de woongroep. Het enthousiasme was groot, dit was super om te zien. Wij wensende woongroep erg veel plezier van de loungeset in de prachtige binnentuin."

Estinea heeft al jaren een mooie binnentuin waar de cliënten vaak zitten met mooi weer. Hermien Scholte van Mast: "Na twaalf jaar werd het hoog tijd voor nieuwe spullen. We stuurden onze hulpvraag naar de Berkellandse Uitdaging en de match volgde heel snel daarna. Vrijdag 17 mei was het zo ver. Tijdens het jubileumfeest van Estinea kwam de Welkoop de loungeset persoonlijk overhandigen. Wij zijn er erg blij mee!"

De Berkellandse Uitdaging heeft al jaren een spullenbank. Via deze zogenoemde bank worden spullen aangeboden, ook goed bruikbare tweedehandse materialen. Het netwerk van de BU zorgt er voor dat de spullen een mooie nieuwe bestemming krijgen bij een goed doel uit de gemeente. Andersom kunnen goede doelen hun hulpvraag stellen voor spullen. Een bedrijf dat spullen heeft staan, kan deze via info@berkellandseuitdaging aanbieden. Wanneer de BU een organisatie nog niet kent, dan komt men eerst kennismaken. Samen gaat men voor maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen.
Foto: De nieuwe loungeset voor Estinea. (Foto: pr)

Meer berichten