Het NBP-gezelschap. Foto: Jan Meerdink
Het NBP-gezelschap. Foto: Jan Meerdink (Foto: )

NPB Eibergen maakt 'Derde Pinksterdag-reis'

EIBERGEN - In het laatste jaar van het bestaan van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB afd. Eibergen werd nog één keer een oude traditie van de damesgroep Odith in ere hersteld. Op de 'derde Pinksterdag', zo noemden zij altijd de dag na Pinksteren, maakte Odith altijd een busreis. Het leek de leden een mooi idee omdat dat dit jaar nog eens een keer te doen en dat gebeurde op dinsdag 11 juni. Bijna alle leden namen deel aan deze reis.

Om 10.00 uur kwam men bij Short-golf Berkelland aan de Vunderinkslaan te Eibergen bijeen voor een kopje koffie met gebak. Om elf uur stapte men in de bus en werd begonnen aan een verrassingstocht. Via een mooie toeristische route ging de tocht naar Harskamp op de Veluwe, alwaar een heerlijke koffietafel wachtte. Na genoten te hebben van deze koffietafel werd onder leiding van een gids een rondrit gemaakt door het Nationaal park De Hoge Veluwe en het Kroondomein.
Rond zes uur was men weer terug bij Short-golf. Daar werd de dag afgesloten met een overheerlijk diner. De deelnemers waren zeer voldaan over deze mooie dag. De organisatoren van deze dag, Betsy Simmelink en Diny Rietman, werden bedankt voor deze mooie - helaas laatste - busreis van de afdeling NPB Eibergen.

Meer berichten