Wandelen rond Beltrum. Foto: Thea Huinink
Wandelen rond Beltrum. Foto: Thea Huinink

Wandeldriedaagse Beltrum nu voor iedereen

BELTRUM – Na het grote succes van de voorgaande jaren wordt er ook dit jaar in Beltrum voor jong en oud een wandeldriedaagse georganiseerd. Voorgaande jaren hield dit in dat de senioren en kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van basisschool De Sterrenboog drie dagen gingen wandelen. Dit jaar is het wandelevenement voor heel Beltrum. 'Heel Beltrum loopt los'. Er wordt gewandeld op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 juni. Twee keer een middag en op de vrijdagavond. Op de middagen wordt gestart om 14.30 uur, op vrijdagavond om 18.00 uur.

Drie verschillende routes voor en door heel Beltrum
De drie verschillende routes zijn ongeveer vier kilometer lang. Het begin- en eindpunt is op 't dorpsplein. Halverwege is er een rustpunt om te ontspannen en te genieten van een mooi stukje Beltrum. Op vrijdagavond is de traditionele inhaalavond waarbij het laatste stuk van de route muzikaal begeleid zal worden door muziekvereniging Concordia. Eindpunt is het schoolplein alwaar een koele versnapering wacht en de organisatie zal helpen met het omhangen van de dan welverdiende herinneringsklompjes.

Wandelen op wielen
Deelnemen aan Wandelen op Wielen kost 7,50 euro per persoon. Hiervoor kan drie dagen deelgenomen worden, ongeacht het aantal dagen dat men daadwerkelijk deelneemt. Voor dit bedrag wordt zo nodig een rolstoel geregeld en kunnen deelnemer en duwer samen genieten van een mooie wandeling, muziek en versnaperingen tijdens de wandeltocht. Duwers en vrijwilligers betalen geen deelnamekosten. Wel staat er een bus voor een vrije gift. Kinderen worden via Stichting Jongerenwerk Beltrum (SJB) op school benaderd voor deelname.

Inschrijving
Opgave is mogelijk via het inschrijfformulier. Deze formulieren liggen zowel bij de Hassinkhof als in Kulthurhus De Wanne. Ook vrijwilligers kunnen zich opgeven. Formulieren kunnen gedeponeerd worden in de bus die staat in de hal bij het restaurant van de Hassinkhof. Voor vragen en info: Luc Nijhuis (06-22901338), Simone Kemkens (06-57986173), Ellen ten Dam (06-20181068 ) of Chantal Huinink (06-10298378).

Meer berichten