De vrijwilligers van de Fiets4daagse zijn klaar met de voorbereidingen en ontvangen van 23 t/m 26 juli a.s. veel fietsliefhebbers bij de Zompenloods. Ook dit jaar zijn alle routes goed uitgepijld. Foto; PR
De vrijwilligers van de Fiets4daagse zijn klaar met de voorbereidingen en ontvangen van 23 t/m 26 juli a.s. veel fietsliefhebbers bij de Zompenloods. Ook dit jaar zijn alle routes goed uitgepijld. Foto; PR

Borculo gastheer van vele fietsliefhebbers

BORCULO - Van 23 tot en met 26 juli staat Borculo in het teken van de Fiets4daagse. Voor de 48ste editie van dit evenement zijn prachtige routes van 25, 40 en 60 km uitgezet.

Tijdens de vier dagen gaan de fietsers vanuit de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat vier verschillende kanten uit. Dinsdag is het Rondje Achterhoek, woensdag de Kastelenroute, donderdag de traditionele Boerendag – waarbij verschillende boerderijen hun deuren openen voor publiek – en vrijdag de Bekenroute. Op deze laatste dag komt de route langs de traditionele boekenmarkt in de Weverstraat.
De deelnemers kunnen elke dag vanaf 09.00 uur starten en kunnen tot 17.00 uur finishen. Onderweg is er op alle routes op de stempelposten weer veel te beleven en is er alle tijd om op de locaties te iets te eten of te drinken.
Ook bij het start- en finishpunt is er van alles te doen en zullen de Berkelschippers voor een gezellige sfeer zorgen. Vrijdag is de grote afsluiting waarbij de uitslag van de prijsvraag bekend wordt gemaakt en er mooie prijzen te winnen zijn. Het koor Efkes Anders treedt op en onder het genot van een drankje en hapje kunnen de deelnemers terugkijken op de vier mooie fietsdagen.

Voorinschrijving
Na het succes van vorig jaar kunnen deelnemers zich op maandagmiddag al inschrijven voor de Fiets4daagse. Vanaf 13.30 uur zitten de medewerkers van de VVV/TIB klaar bij de Zompenloods om de inschrijving te regelen. Deze voorinschrijving is mogelijk tot 16.00 uur. Fietsers hoeven dan op de dinsdag alleen nog maar de route op te halen om van start te kunnen.
Actuele informatie over de Fiets4daagse is te vinden de website.


borculobruist.nl

fiets4daagse.eu

Fotobijschrijft:
De vrijwilligers van de Fiets4daagse zijn klaar met de voorbereidingen en ontvangen van 23 t/m 26 juli a.s. veel fietsliefhebbers bij de Zompenloods. Ook dit jaar zijn alle routes goed uitgepijld.

Meer berichten