Anytime Fitness Team
Anytime Fitness Team

VIP dagen ANYTIME FITNESS enorm succes

De VIP dagen bij Anytime Fitness Groenlo zijn inmiddels onder enorme belangstelling afgesloten. Vele honderden Grollenaren zijn een kijkje komen nemen, hebben zich laten informeren en zijn vervolgens lid geworden. Ze profiteren hiermee van de hoogste levenslange korting d.w.z. zolang ze lid zijn van Anytime Fitness Groenlo.

Vertrouwen gegeven
De belangstelling en aantal inschrijvingen heeft al onze verwachtingen overtroffen. Aan het woord is John Kolthoff, eigenaar van de 24 uurs fitness club. We kregen wel het gevoel dat het druk zou gaan worden maar deze enorme toeloop hadden we echt niet verwacht. Het geeft een geweldig gevoel om te merken dat zoveel mensen ons het vertrouwen geven. Tegelijkertijd geeft het ons team ook een grote verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat vanaf woensdag 4 september iedereen van start kan gaan en goed begeleid gaat worden. Als ik zie hoe het team (incl hulp van onze AF club in Neede) op deze drukke dagen heeft gefunctioneerd dan komt dat helemaal goed.

Verbouwing op schema
De verbouwing loopt inmiddels volgens schema.  Veel binnenwerk, dat je dadelijk niet meer ziet, is zo goed als klaar. Ik ben erg blij met de samenwerking met de verschillende partijen. Het blijkt eens te meer dat we in de Achterhoek veel goeie vakmensen aan het werk hebben waar je op en mee kunt bouwen. Dat geeft ons het vertrouwen dat alles en op tijd en volgens de specificaties gereed komt.

Pre Sale
De komende weken zijn er nog een aantal z.g.n. Pre Sale dagen. Zondag 28 juli, 11 en 25 augustus van 14.00-17.00 uur. Tijdens deze dagen is er opnieuw de mogelijkheid om alvast lid te worden bij Anytime Fitness en te profiteren van een mooie aanbieding.

Anytime Fitness Groenlo, Schrijnwerker 1
Mail: groenlo@anytimefitness.nl
Tel: 06-13035818

Dit artikel wordt u aangeboden door Anytime Fitness Groenlo. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden