De Baron. Foto: PR
De Baron. Foto: PR (Foto: )

Te weinig dromen gedetecteerd in Eibergen

EIBERGEN – In de week die begint op maandag 19 augustus zullen De Baron en zijn hoeders van de rode draad, die bekend zijn van het Mysterie van Dromen, Eibergen aan doen.

Er wordt te weinig gedroomd in Eibergen en omgeving. Het aantal dromen in deze regio is exponentieel fors gedaald, met alle gevolgen van dien. De Baron, hoofd van het Mysterie van Dromen, komt binnenkort met zijn hoeders naar Eibergen. Het baart hem namelijk enorme zorgen: "'Dromen' is als een psychische stoelgang. Mocht de toestand zo blijven, dan zijn de gevolgen niet meer te overzien."
Het Mysterie van Dromen houdt alle statistieken bij die betrekking hebben tot dromen. Van dag- tot nachtmerrie en van dag- tot nachtdroom wordt alle data verzameld en geanalyseerd. Het Mysterie van Dromen maakt zich dusdanig zorgen over de ontwikkeling van dromen in Eibergen, dat zij momenteel contact aan het leggen zijn met de lokale autoriteiten en ondernemingen om het probleem beter in kaart te brengen met als doel de statistieken te verbeteren. Hun voorkeur gaat uit naar een samenwerking met de befaamde stichting Kinderdagkamp Eibergen (het KDK). "Kinderen hebben immers de beste dromen en die kracht kunnen wij goed gebruiken", aldus De Baron. Helaas heeft het KDK nog niet kunnen reageren op deze kwestie.
Het Mysterie van Dromen is dringend op zoek naar meer data en vraagt iedereen om een enquête in te vullen, die te vinden is via deze link (https://forms.gle/X5a5m1kxNuUj2GFt8). "De analyse van uw droomervaring kan ons helpen om uw dromen te verbeteren", aldus De Baron.

Meer berichten