Zomersluiting Bibliotheken Neede en Ruurlo

NEEDE/ RUURLO - In de zomervakantie zijn de Bibliotheken Neede en Ruurlo gesloten van maandag 19 tot en met zaterdag 24 augustus 2019.

Extra lange uitleentermijn
In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd's, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend.
Tijdens de sluitingsperiode van de Needse en Ruurlose bibliotheek zijn de vestigingen Eibergen, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk (met uitzondering van 24 en 25 augustus) van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend. Men kan gedurende de sluitingsweek in al deze vestigingen terecht om boeken in te leveren én om nieuwe te lenen.

VakantieBieb-app cadeautje Bibliotheek
Elk jaar bieden de Nederlandse bibliotheken alle Nederlanders in de zomervakantie een cadeautje aan. De VakantieBieb biedt voor het zesde jaar een mooi aanbod van boeken, die iedereen gratis op de tablet of mobiel kan zetten. In de VakantieBieb zijn boeken voor volwassenen én voor kinderen te vinden. Deze kunnen, als ze eenmaal in de 'boekenkast' staan, ook gelezen worden als men geen WiFi heeft.
De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden