Agrarische bedrijven openen deuren 'Fiets de boer op'

RUURLO - Op dinsdag 20 augustus vindt er de jaarlijkse fietstocht 'Fiets de boer op' plaats. Vier agrarische en aanverwante bedrijven in de omgeving van Ruurlo en Geesteren openen de deuren voor het publiek tijdens de Reurlse Zommerdagen.

Belangstellenden kunnen 20 augustus vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur de fietsroute starten vanaf de parkeerplaats van café-restaurant De Keizerkroon aan Dorpsstraat 15 in Ruurlo. De tocht is ongeveer 36 kilometer lang en leidt de fietsers naar onder meer een boomkwekerij, een melkveebedrijf en hertenhoeve HertenHoeve de Lavei. Onderweg kan men tijdens de tocht natuurlijk genieten van de prachtige omgeving van Ruurlo en omstreken. De deelname bedraagt voor volwassenen 2,50 per persoon en voor kinderen tot en met twaalf jaar 1 euro per persoon.

Voor meer informatie: Tonie Klein Brinke, e-mailadres: deboeropruurlo@gmail.com De organisatie van de fietstocht is in handen van de Fietscommissie De Boer Op Ruurlo bestaande uit leden van de Vrouwen van Nu Ruurlo, Land- en Tuinbouw Organisatie Noord afdeling Achterhoek Noord en Jong Gelre Ruurlo. De organisatoren van Fietstocht De Boer op Ruurlo doen mee aan de sponsoractie ''Hart voor de Achterhoek'' van de lokale Rabobank, daarom kan men de kosten voor deelname aan 'Fiets de boer op 2019' zo laag houden. Er kan weer gestemd worden voor de sponsoractie van 5 tot en met 19 september.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden