Bridgeclub Neede en Omstreken start vervolgcursus bridge

NEEDE - Binnenkort komt de bridgeclub Neede en Omstreken met een nieuwe vervolgcursus bridge. De bridgecursus start op woensdag 11 september van 19.30 tot 22.00 uur. De cursus wordt in principe om de veertien dagen op de woensdagavond gehouden in het restaurantgedeelte van Café Restaurant de Olde Mölle, gelegen aan de Diepenheimseweg 21 in Neede.

De cursus omvat dertien cursusavonden en eindigt met een gezellige slotwedstrijd tussen de cursisten. De opzet van de cursus is zo gekozen dat de cursist op een lesavond zoveel mogelijk aan het bridgen toekomt en zich aldus de aspecten van het bridgen eigen maakt.
De cursus is bedoeld voor iedereen die al bekend is met de beginselen van het bridgen. Na deze vervolgcursus zal de beginnende bridger zich goed kunnen weren aan de bridgetafel.
Men kan de bridgecursus ook zien als een uitdaging voor de geest. Het is een manier om geestelijk actief te blijven en met veel mensen een hobby te delen. Het sociale aspect is hierbij heel belangrijk. Bridgen wordt over de hele wereld met dezelfde spelregels gespeeld. Meer dan 100.000 mensen zijn in Nederland in clubverband actief. Maar ook met vrienden thuis of op vakantie kan men bridgen en dat zonder taalbarrière.

De cursus kost 55 euro. Voor dit bedrag ontvangt men tevens het cursusboek en het oefenmateriaal dat bij de cursus hoort. Aanmelden kan tot 5 september, of informatie opvragen, bij Janny van Til, tel. 0545-292388 of bij Wim Segerink, tel. 053-5722138.

Meer berichten