Elly in het zonnetje voor 25 jaar vrijwillige inzet

Elly werd gehuldigd. Foto: PR
Elly werd gehuldigd. Foto: PR (Foto: )

REKKEN - De afdeling Rekken van de Zonnebloem hield afgelopen donderdag haar jaarlijkse 'Pannenkoekmiddag'. Deze keer in de kantine van camping Den Borg. Een van de vrijwilligsters schrok toen onverwacht ook haar echtgenoot op deze middag binnen kwam. Gelukkig was het een prettige reden waarom hij aanwezig was.

Ook de voor zitter van de regio Oost Achterhoek, Vincent Elferink, kwam binnen met een bos bloemen. Voor Elly Klein Gebbink was het nog steeds een raadsel, wat snel werd opgehelderd. Zij was al 25 jaar vrijwilligster van de afdeling Rekken van de Zonnebloem en kreeg nu de bijbehorende gouden speld uitgereikt door de de voorzitter van de Regio Oost Achterhoek. Ook een oorkonde voor zoveel jaar inzet hoorde hierbij en de bos bloemen waar de Vincent mee binnenkwam
Van de voorzitter van de afdeling, Marianne Blaauboer, kreeg Elly nog een metalen beeldje en een chocolade aandenken met foto uitgereikt.
Elly was blij verrast en waardeerde de huldiging bijzonder.

De verdere middag is erg gezellig verlopen en de gasten zijn, na het nuttigen van diverse pannenkoeken, tevreden naar huis gegaan.

Meer berichten