Marin Sprick kreeg als winnaar van de jacht naar de vleermuis de prijs uitgereikt. Foto: PR
Marin Sprick kreeg als winnaar van de jacht naar de vleermuis de prijs uitgereikt. Foto: PR

Marin Sprick wint bij TIP/VVV Neede

Algemeen

NEEDE - Marin Sprick is de winnaar van de puzzeltocht 'Op jacht naar de vleermuis' van TIP/VVV Neede geworden.

Die tocht konden kinderen in de afgelopen zomermaanden lopen door het centrum van Neede. In de winkeletalages moesten ze op zoek naarvleermuisjes met een letter. Van die letters moest de oplossing worden gemaakt: Neede Vleermoesdorp. Veel kinderen deden mee aan deze puzzeltocht. Marin Sprick werd uitgeloot als winnaar. Zij heeft een mooie prijs in ontvangst genomen.

Ook in de herfst zijn bij de TIP/VVV Neede mooie wandel- en fietsroutes te koo p. Liefhebbers kunnen de High Tea-, Hap & Trap- en Hap & Stap-route reserveren.
Dat betekent fietsen en wandelen met onderweg een lekker hapje en een drankje.
Nieuw is de Hap & Trap-route richting Diepenheim, door het prachtige coulisselandschap en langs kastelen. Voor de kinderen is een leuke fotopuzzeltocht uitgezet door het dorp Neede. Op de Needse Berg zijn twee geweldige wandelspeurroutes voor kinderen uitgezet, getiteld 'Max en Meike op zoek naar Woudy' en 'Op jacht naar Woudy de Olifant'. Informatie hierover is verkrijgbaar bij de TIP/VVV Neede, Oudestraat 52c. Om vast in de agenda te zetten: op zondag 17 november is de jaarlijkse TIP/VVV-wandeltocht.


www.vvvneede.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant