Sandra Vanreys met de band America Unlimited. Foto: PR
Sandra Vanreys met de band America Unlimited. Foto: PR

Theater Berkelland opent seizoen

EIBERGEN - Komende zaterdagmiddag (21 september) opent Theater Berkelland het theaterseizoen met een 'Open Podium'. Hiervoor hebben acht koren/musici uit de omgeving van Eibergen zich opgegeven. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen de bezoekers genieten van een repertoire dat varieert op van popsongs, zang en piano, cello, mondharmonica tot new wave en rock. Iedereen is op deze middag van harte welkom. Om de prijs hoeven de mensen het niet te laten, want de toegang is voor iedereen gratis.

's Avonds treedt Sandra Vanreys met haar band America Unlimited op. Sandra heeft als countryzangeres zowel regionale als landelijke bekendheid gekregen door haar unieke stem. Behalve deze zangeres en de band zijn er ook optredens van twee andere bekende regionale artiesten: Mitch Lodewick en Erwin Stolte. De bezoekers die deze voorstelling willen bijwonen, betalen 15 euro voor een toegangskaartje. Bovendien hebben zij het voordeel, dat zij voor een gereduceerde prijs van 10 euro per persoon, in plaats van vijftien euro, een kaartje kunnen kopen voor een andere voorstelling die later in het theaterseizoen uitgevoerd wordt. De keuze kan gemaakt worden uit Goede Tukkers zijn geen Motherf*ckers, Edelweiss Kapelle, Lads 'n Lassies, Fabulous Fif-teen of Tweeduuster.
Op de website www.theaterberkelland.nl staat meer informatie over deze voorstellingen. Ook zijn op deze website de kaarten voor de theatershow van Sandra Vanreys te bestellen. Bezoekers die graag gebruik maken van de actie om een extra kaartje voor tien euro per persoon te kopen voor één van de hierboven genoemde andere voorstellingen, kunnen een mail sturen naar kassa@theaterberkelland.nl. Voor meer informatie kan men bellen naar 06-83 31 24 81. Ook is er de mogelijkheid om kaarten te bestellen en af te halen in Kulturhus 't Spieker aan de Kerkstraat 30 in Eibergen. De kassa is elke woensdag en donderdag open van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden