Joris Bengevoord. Foto: PR
Joris Bengevoord. Foto: PR

Burgemeester en ondernemer openen samen Bedrijvenbeurs 2019

WINTERSWIJK - Burgemeester Joris Bengevoord verricht samen met Toin de Ruiter, ondernemer, op zaterdag 21 september de officiële opening van de Bedrijvenbeurs 2019 in theater De Storm in Winterswijk.

Tijdens het openingsprogramma houden zij ieder een korte toespraak, gericht op zowel het publiek als op de verscheidenheid aan ondernemers uit de regio. Uit de toespraken komt onder andere de onderlinge verbondenheid tussen ondernemers enerzijds en inwoners van de regio anderzijds naar voren.

Joris Bengevoord werd in april 2017 als burgemeester van Winterswijk geïnstalleerd. De geboren Winterswijker werd daarmee op 32-jarige leeftijd de op dat moment jongste burgemeester van Nederland. Voorafgaand aan zijn politieke loopbaan studeerde hij Business Studies aan de universiteit van Tilburg.
Toin de Ruiter weet als ondernemer en netwerker mensen te verbinden en ondernemersbelangen te behartigen. Dat deed hij onder ander bij de werkgeversvereniging VNO-NCW, en nu nog steeds door zijn betrokkenheid bij de stichting Pak An, Smarthub.nl, de Doetinchemse Uitdaging en de Achterhoek Open Innovatieprijs.
Na de openingshandeling betreden zij als eerste bezoekers het beursterrein om met eigen ogen de bedrijvigheid en noviteiten van onze regio bij de deelnemende standhouders te zien en te ontdekken.
De Bedrijvenbeurs 2019 bij Theater De Storm vindt plaats op 21 september, van 10.00 tot 18.00 uur en op 22 september van 10.00 tot 17.00 uur. De feestelijke opening is op 21 september om 10:00 uur.


www.bedrijvenbeurs2019.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden