Popkoor Care for Music treedt zaterdag 21 september op in de kringloop in Groenlo en in theater Berkelland in Eibergen. Foto: Willem Brons
Popkoor Care for Music treedt zaterdag 21 september op in de kringloop in Groenlo en in theater Berkelland in Eibergen. Foto: Willem Brons (Foto: )

Care for Music on tour

EIBERGEN - Het Eibergse popkoor Care for Music treedt zaterdag 21 september twee maal op. Het koor begint in de kringloop in Groenlo en zingt vervolgens in theater Berkelland in Eibergen.

Het popkoor treedt 21 september voor het eerst op onder leiding van dirigent Renée Bisschop. De Enschedese dirigent heeft het koor sinds eind 2018 onder haar hoede en sindsdien zijn verschillende nieuwe nummers aan het repertoire toegevoegd. De kringloop in Groenlo heeft al geruime tijd aangegeven graag een keer het podium voor Care for Music te willen zijn. De koorleden zullen tussen het winkelend publiek hun popsongs ten gehore brengen. Wie dus die dag tussen 13.00 en 14.30 uur de kringloop aan de Zuidgang 1a in Groenlo bezoekt, kan zo maar verrast worden door de klanken van het koor.
Na het optreden in Groenlo gaan de zangers en zangeressen naar Eibergen om daar bij theater Berkelland te zingen tijdens de open podium dag. Die dag presenteert het theater het nieuwe programma en zullen diverse plaatselijke koren en artiesten optreden. Care for Music zingt daar van 16.00 tot 16.30 uur.

Nieuwe leden welkom
Beide optredens zijn gratis toegankelijk en zowel de kringloop als het theater hopen veel bezoekers te mogen begroten. Dat geldt natuurlijk ook voor Care for Music. Het koor hoopt dat in het publiek mensen zijn die het leuk vinden popsongs te zingen. Tot voor kort gold er een ledenstop; inmiddels kunnen nieuwe zangers (vooral tenoren en bassen zijn welkom) en zangeressen zich bij Care for Music aansluiten. Informatie hierover staat op de website: careformusic.nl. Op de site staat ook een lipdub waarin de enthousiaste koorleden zich presenteren om zo potentiële leden te laten zien wat voor een gezellig en spontaan koor Care for Music is.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden