Barbara Pavinati van Rabarbara. Foto: Krang Creaties
Barbara Pavinati van Rabarbara. Foto: Krang Creaties

Schrijfcafé in Eibergse bibliotheek

Algemeen

EIBERGEN - De Bibliotheek Eibergen, Grotestraat 58, gaat van start met een Schrijfcafé. Donderdagavond 26 september (van 20.00 tot 22.00 uur) is de eerste bijeenkomst. Woordenkunstenaar Barbara Pavinati van Rabarbara neemt de deelnemers graag mee in de opmars van het schrijven.

Schrijfcafé
Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over meegebrachte teksten, al dan niet zelfgeschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig. Rabarbara trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen.

Barbara Pavinati over de eerste bijeenkomst: "Schrijf de woorden die u altijd al hebt willen delen, maar stiekem voor uzelf hield. Nu is de tijd gekomen om naar buiten te treden. Schroom niet: we zullen er ademloos naar luisteren en laten weten wat de woorden met ons doen."

Aanmelden
De bijeenkomsten in 2019 en 2020 worden samengevat onder de titel 'de opmars van het schrijven' en zijn op verschillende donderdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden voor alle bijeenkomsten is mogelijk, maar aan een specifieke avond deelnemen behoort ook tot de mogelijkheden. Deelname kost vijf euro per avond en aanmelden hiervoor kan op www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe. Daar is ook het programma en de overige informatie te vinden.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant