Kruisjasmiddagen Neede

NEEDE - De zomervakantie zit er weer op, bij sportclub (SP) Neede beginnen de kaartliefhebbers, naast het voetballen, weer te denken aan het kaarten voor het seizoen 2019-2020. Evenals voorgaande jaren kan men bij kaartclub SP weer kruisjassen. Voor het eerst wordt er alleen 's-middags gekaart. Het zal beginnen op 26 september om 13.30 uur.

Op de volgende dagen kan men kaartjassen: 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december, 30 januari, 27 februari, 26 maart, 30 april. De aanvang is altijd om 13.30 uur. De inleg bedraagt 3,00 euro per persoon. Per middag worden en drie ronden gekaart. Bij iedere ronde wordt men door een loting aan een maat gekoppeld. Tijdens ronde één wordt er koffie of thee aangeboden. Er zijn altijd mooie prijzen te winnen voor de winnaars. Ook is er een troostprijs voor de minst gelukkige speler. De prijsuitreiking is aan het eind van de middag. Er wordt ook een seizoenklassement bijgehouden.

Voor het klassement telt het beste resultaat uit 6 van de 7 gespeelde wedstrijden met uitzondering op 30 april. Na de laatste kaartmiddag op 30 april worden de seizoensprijzen uitgereikt. Iedereen die van kruisjassen houdt, lid of geen lid van SP, is van harte welkom op de eerste kaartmiddag.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden