De vierde editie van Wandelen op Wielen in Beltrum verliep in alle opzichten vrijwel vlekkeloos. Foto: PR
De vierde editie van Wandelen op Wielen in Beltrum verliep in alle opzichten vrijwel vlekkeloos. Foto: PR

Wandelen op wielen, een feest in Beltrum

'Alles is goed geregeld'

BELTRUM – Eigenlijk had de 4e editie van Wandelen op Wielen plaats moeten vinden in juni, maar dit werd afgelast vanwege de extreme hoge temperaturen. De organisatie heeft ervoor gekozen het evenement te verplaatsten naar de tweede week van september. Een goede keus bleek achteraf. Wandelen op Wielen was wederom een feest voor zowel de deelnemers als voor alle vrijwilligers. Drie dagen lang werden er drie verschillende routes afgelegd door de omgeving van Beltrum. Voor het eerst werd ook de nieuwbouw op de Grutto bezocht door de deelnemers. Op de pauzeplekken werden de mensen door de vrijwilligers van Meldpunt Beltrum en 't Eetcafé getrakteerd op koffie, wat lekkers en muziek. Iedere keer weer zorgde dit voor een heel bijzondere en mooie sfeer.

Een dikke tien
Traditiegetrouw werden de vele deelnemers, die wederom geholpen werden door de vele vrijwilligers van de Zonnebloem en Marga Klompé, op vrijdagavond ingehaald door Harmonieorkest Concordia. Burgemeester Joost van Oostrum had ook de moeite genomen om naar Beltrum te komen. De volop genietende deelnemers werden op het schoolplein achter Kulturhus de Wanne gehuldigd, middels het bekende houten klompje, door de burgemeester. Één van de vele deelnemers sprak duidelijke taal: "De organisatie krijgt op alle punten een dikke tien! Alles is goed geregeld. Wat heb ik genoten afgelopen drie dagen." Chantal Huinink van Stichting Jongerenwerk Beltrum: "Een beter compliment kunnen we ons niet wensen, hier doen we het voor. Het doet ons erg goed dat we op deze manier vele mensen blij kunnen maken."

Eerste lustrum
De vierde editie is nog maar net afgelopen of er wordt al gesproken over de vijfde editie, oftewel het eerste lustrum. Net als dit jaar mag volgend jaar heel Beltrum meelopen. Wandelen op Wielen vindt volgend jaar plaats in juni.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden