Beatline in actie bij Lucky in Rijssen. Foto: PR
Beatline in actie bij Lucky in Rijssen. Foto: PR

Swinging Sixties dansavond

HAARLO - Dit is weliswaar het jubileumjaar (50 jaar) van Woodstock maar een paar jaar daarvoor begon het succes van de onvergetelijke muziek waarop we nu nog steeds uit ons dak kunnen gaan. Beatline laat de muziek uit die roerige jaren zestig herleven als nooit tevoren.

Terug naar de jaren zestig, Back to the Sixties dus. Terug naar de tijd van de nozems, de hippies en de flowerpower. Herkenbare muziek in goede mix gebracht is de grote kracht van Beatline, zo zeggen de bandleden. In zaal Prinsen te Haarlo is zaterdag 19 oktober ruimte genoeg om te dansen, met vele zitplaatsen en voldoende tijd om een praatje te maken.

Vanaf de eerste klanken van Beatline wordt er gedanst en de stemming zit er vanaf het eerste begin in. Met titels als La Comparsa, Now, California Blue, Donna, en Bad Moon Rising worden de liefhebbers van rock en beat naar de dansvloer getrokken, en ook de iets stevigere nummers als Blue Suede Shoes, Cottonfiels, Baby Come Back, Satisfaction, Pretty Woman, Rockin' all over the World en Move It komen aan bod. Zo is er voor elk wat wils.

Vanaf 20.00 uur gaat de zaal open, aanvang 20.30 uur. Kaarten in de voorverkoop zeven euro en aan de avondkassa tien euro. Kaarten zijn in de voorverkoop bij zaal Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo verkrijgbaar. Reserveren kan ook, via tel. 0545-261232 of door te mailen naar info@Beatline.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden