De ouderen genoten in botenhuis 't  Vonder van het onthaal in het kader van Nationale Ouderendag. Foto: Rob Weeber
De ouderen genoten in botenhuis 't Vonder van het onthaal in het kader van Nationale Ouderendag. Foto: Rob Weeber (Foto: )

Ouderen genieten in 't Vonder op Nationale Ouderendag

EIBERGEN - Botenhuis 't Vonder was ook dit jaar weer de ontmoetingsplek voor ouderen uit Eibergen en Neede op Nationale Ouderendag. Net zoals vorig jaar werden zij in het kader van de Ouderendag op een gezellige middag getrakteerd. De planning was een boottochtje, maar gezien het weer werd er een alternatief programma aangeboden in het botenhuis.

Vijftien ouderen uit Eibergen en Neede werden onthaald op koffie en gebak. De appeltaart was door de 81-jarige mevrouw Nijbroek gebakken. Zij is de moeder van een van de twee organisatoren, Esther Nijbroek. Samen met Jolanda Brouwer zet Esther zich belangeloos in om de ouderen een gezellig samenzijn te bezorgen. Het welkomstwoord was van schipper Bert Dijkhuizen. Hij gaf aan dat de boot hoogstwaarschijnlijk in de loods bleef en in plaats daarvan de film over de Berkel van Borculoër Ben Tragter werd vertoond. Daarna zou het Vrijetijdskoor Völle Wille optreden, waarna de middag werd besloten met een high tea van De Klok Eibergen. Evenals vorig jaar kwam fotograaf Han te Hennepe een foto maken die de ouderen meekregen als aandenken. De gehele middag was kosteloos voor de ouderen en werd mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoren.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden