Plankenkoorts laat Noordijk lachen

NOORDIJK - Toneelvereniging Plankenkoorts uit Noordijk heeft op zaterdag 2 november de lachers op de hand met twee voorstellingen van het blijspel 'Kat van huis? Dan wij ook'. Het toneelstuk in drie bedrijven is geschreven door Adriaan Vellinga van toneeluitgeverij Vink BV en wordt opgevoerd in gemeenschapshuis 't Haarhoes (Haardijk 2).

Ter ere van het 15-jarig bestaan van de handwerkgroep willen de dames een paar dagen op stap zonder de mannen. Als de dames eenmaal van huis zijn, willen de heren ook wel alleen op pad. Maar wat doe je met een inwonende schoonvader? Wie past er op hem? Hier worden snode plannen voor beraamd. Een flinke onweersbui en de eerdere thuiskomst van de dames zorgen voor de nodige consternatie. Helemaal als blijkt dat schoonvader Berend verdwenen is. De paniek slaat toe. Maar gelukkig komt, zoals het in een blijspel hoort, alles weer op zijn pootjes terecht.
De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en 20.00 uur. De zaal is beide keren een half uur voor aanvang geopend.
Entreekaarten zijn tot en met vrijdag 1 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij Tabakorie Rona in Neede en bij Anne Mieke Wesseldijk, G.L. Rutgersweg 10 te Noordijk. Ze zijn ook te reserveren via een e-mail aan plankenkoortsnoordijk@outlook.com. De kaarten liggen dan tegen voorverkooptarief klaar bij de entree.
De kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 8,50 euro aan de zaal, inclusief koffie/thee. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Aan het aantal zitplaatsen is een maximum gesteld. Op tijd bestellen is dus aan te raden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden