Het finishterrein van de survival, bij de Hofmaatvijver, wordt gezellig ingericht. Foto: PR
Het finishterrein van de survival, bij de Hofmaatvijver, wordt gezellig ingericht. Foto: PR (Foto: )

Feest- en foodterrein van Survival Neede krijgt andere look

NEEDE - Op zondag 20 oktober is de survival in Neede. Het terrein bij de Hofmaatvijver krijgt daarvoor een nieuwe look.

Het moet de plek worden waar alles samenkomt. De opzet is om toeschouwers, deelnemers en vrijwilligers op een sfeervolle plek aan de finish te verbinden. Wie dit jaar over de finish gaat kan meteen in de feesttent met vrienden en familie een drankje aan de bar bestellen, in een Needse hottub plaatsnemen en/of een hapje in onze foodtent bestellen. De organisatoren verwelkomen ook graag alle vrijwilligers in de tent, 's morgens bij vertrek en na afloop.

De feesttent krijgt een prominente plek aan de finish. Daar kan men genieten van de prachtige sport, muziek, koffie, een drankje en het napraten.

In de feesttent worden koffie, broodjes en de nodige energiesnacks voor in de vroege morgen verkocht. Fris, wijn en bier zijn de gehele dag verkrijgbaar. Vanaf 11:00 uur zijn er diverse Needse snacks te verkrijgen in de foodtent: vers gemaakte pizza's van de Pizzatrain, oerfrietjes van de Smulgrill; en een broodje Elite Hamburger door de Needse BBQ-meisters.

De vrijwilligers die zich deze dag inzetten op een post, rondrijden, afbouwen of andere taken verrichten verwelkomen we bij terugkomst ook graag in de feesttent om de dag onder het genot van eten, drinken en muziek sfeervol af te sluiten. Zij starten dit jaar ook vanuit de tent. Hier is het uitgiftepunt ingericht.

De prijsuitreiking is dit jaar bij de feesttent. Natuurlijk kan er eerst worden gedoucht bij Sportclub Neede. Wie gefinisht is, kan plaatsnemen in een Needse hottub van Ten Dolle Welness.

Voor de kinderen wordt een creatieve speelhoek ingericht. De vrijwilligers van Speeltuin de Berg verzorgen een knutselactiviteit met hout en er is een zandcontainer van loonbedrijf Olminkhof voor de allerkleinsten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden