Foto: Een spookachtig Huize De Kamp. Foto: PR
Foto: Een spookachtig Huize De Kamp. Foto: PR (Foto: )

Nacht van de Nacht in Neede

NEEDE - 'De Nacht van de Nacht' is een jaarlijks evenement, georganiseerd door natuur- en milieufederaties. Tijdens De Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen in het donker georganiseerd. Honderden bedrijven en gemeenten doven in de nachtelijke uren hun lichten van gebouwen en reclames. Zo wordt er aandacht gevraagd voor de thema's lichtvervuiling en energiebesparing. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de vijftiende keer georganiseerd.

In Neede kunnen deelnemers terecht op het nieuwe Natuurpark Kronenkamp. De activiteiten worden begeleid door natuurgidsen. Speciaal voor kinderen van 5 tot 9 jaar organiseren de Stichting Vleermuizendorp Neede en het IVN Oost-Achterhoek daar een leuke en spannende activiteit. Het betreft een tocht door het donkere park met allerlei leuke natuuropdrachten onderweg. Voor de kinderen is het extra spannend om in het donker door een onbekend gebied te struinen.

De Nacht van de Nacht vindt plaats op zaterdagavond 26 oktober. Het park is vanaf 19.00 uur geopend en de activiteiten starten om 19.30 uur. Goede schoenen of laarzen zijn gewenst. Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene. De kosten voor deze avond bedragen 2 euro voor kinderen en 3 euro voor volwassenen. Locatie: Natuurpark Kronenkamp, Kronenkamp 14, Neede. Voor meer informatie: Anke Hollink telefoon 0545-291109.

Meer berichten