Herfstdrive Bridgeclub Neede

NEEDE/BORCULO - Op donderdag 17 oktober de jaarlijkse Herfstdrive gehouden van Bridgeclub Neede. Dit keer bij Berkelpalace in Borculo, aangezien de Olde Mölle in Neede niet beschikbaar was.

Voor aanvang van de wedstrijden werd Johan Antvelink gehuldigd, omdat hij de grootste stijger in de ranking van de laatste vijf weken was. Hij ontving een fles wijn. Ook Hennie Slotman en Ben Wijlens werden verblijd met een fles wijn. Zij hebben de week ervoor 7 SA geboden en gemaakt.

In de A-lijn was de eerste plaats voor Toos en Henk ter Woerds met 67,50 %. Op de tweede plaats eindigden Jan Damhuis en Geert Heetebrij en Ciel en Herman Rondeel werden derde. Behalve voor de winnaars waren er prijzen voor de nummers 5: Hermien Heutinck en Irmgard Prins en diegenen die op de gedeelde achtste plaats eindigden: Joop Jansen en Wim Segerink en Hennie Slotman en Ben Wijlens.

In de B-lijn waren Jan en Dorien Golbach de winnaars met 67,29 %. De tweede plaats was voor Johan Antvelink en Ninko Wijers, terwijl Frida van Dijk en Joke Korterink derde werden. De prijzen waren, behalve voor de winnaars, voor Gerrit Legters en Alfons Smink, die op de vijfde plaats eindigden en voor Berthil Korten en Ilona van Putten, die op de negende plaats eindigden. Het was een geslaagde avond.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden