Paardensport

NEEDE - Bij het concours (Regiokampioenschappen Overijssel) te Diepenheim heeft Lynn Bouwmeester met haar paard Coposta van Tojopehoeve Z een mooie 4e prijs behaald in de cross country (samengestelde wedstrijd) in de klasse L waarbij zij 184 punten scoorden in de dressuur, verreden zij een foutloos springparcours in de snelste tijd van 58,62 sec. en een cross zonder hindernisfouten in een tijd van 5 min. 04 sec. met slechts 4 strafpunten wegens tijdsoverschrijding. Lynn en Coposta komen uit voor PSV Diepenheim.

REKKEN - Zondag 20 oktober te Diepenheim heeft Geert Rexwinkel een 5e prijs gewonnen In de eventing wedstrijd klasse B. Dit deed hij met zijn paard Connie. Hij komt uit voor de Molenruiters uit Rekken.

NEEDE - Afgelopen weekend heeft Marie-Laure Pit met haar paard Granny's Kavan een eerste en een derde prijs behaald in de klasse B dressuur tijdens het concours in Rijssen. Daarnaast is afgelopen weekend de eventingwedstrijd in Diepenheim georganiseerd. Verschillende Pasruiterleden wisten hier prijzen te pakken. Zo behaalde Inge Meijerink een knappe eerste prijs met haar paard Avonia in de klasse B. Wouter Hermelink wist in deze zelfde klasse met zijn paard Pegasus een vijfde prijs te behalen. Tot slot wist Tess ter Braak met haar pony Quantum of Solace een tweede prijs te behalen in de klasse B, categorie D/E. Deze ruiters komen uit voor de Pasruiters uit Neede.

NEEDE - Zondag heeft Heleen Geessink met haar pony Chico's Mistique een eerste prijs gewonnen op de samengestelde wedstrijd in Diepenheim in de klasse B-DE. Een nette dressuurproef, een foutloos springconcours en vervolgens een foutloze cross binnen de tijd zorgden voor dit mooie resultaat. Heleen komt uit voor PC De Berkelruiters uit Diepenheim.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden