De creaties van Miranda ter Voorde zijn in kerstsfeer. Foto: Robert Modderkolk
De creaties van Miranda ter Voorde zijn in kerstsfeer. Foto: Robert Modderkolk

Kerstshow Groei & Bloei

BERKELLAND - "Eén bloem zegt meer dan duizend woorden." Een uitspraak van meesterbinder Miranda ter Voorde. Geassisteerd door collega Ilena Westerbroek verzorgt zij donderdagavond 21 november de jaarlijkse kerstshow van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen.

Miranda ter Voorde is eigenaar van Meesterlijk Geschikt. Deze Apeldoornse onderneming is gespecialiseerd in natuurlijke bloemkunst. Tijdens de show zullen de twee bevlogen vakvrouwen voor het oog van het publiek verschillende inspirerende bloemarrangementen samenstellen. Uiteraard in kerstsfeer. Vier van Miranda's bijzondere creaties worden aan het eind van de avond verloot. En verder een aantal bloemstukken gemaakt door de vrouwen van de bloemschikcommissie. Uw toegangsbewijs voor de Kerstshow 2019 doet tevens dienst als lot.

Voor bloemisten over de hele wereld verzorgde meesterbinder Miranda ter Voorde demonstraties en presentaties. Zeven jaar geleden maakte ze de keuze voor een eigen bedrijf: Meesterlijk Geschikt. Miranda is art director van het bloemenvakblad DPK Magazine, ze verzorgt vaktentoonstellingen en is betrokken bij VBW Regio Oost (de brancheorganisatie voor bloemisten). Met de natuur als inspiratiebron is ze graag bezig met verfijnd en innovatief bloemwerk. Waarbij ze bijzondere combinaties weet te creëren met kleuren en materialen.
Een kerstshow met Miranda ter Voorde is schoonheid en inspiratie. Maar is tegelijkertijd informatief en leerzaam. Tijdens het opbouwen van de kerstarrangementen legt Miranda uit welke technieken en materialen ze toepast en waarom. Er is ruimte voor interactie met het publiek.

De kerstshow is op donderdag 21 november, aanvang 19:30 uur bij HCR Prinsen, Eibergseweg 13 te Haarlo. De toegang kost voor niet-leden 7,50 en voor leden - op vertoon van de Groei&Bloeipas - zes euro. Informatie: Ada Willemsteijn, tel. 053-5741173.

Meer berichten