PCOB krijgt kijkje in de keuken van de wethouder

Algemeen

NEEDE - Op dinsdag 12 november komt wethouder Marijke van Haaren op bezoek bij de PCOB Neede en omstreken in gebouw Diekgraven (achter de Grote Kerk). Zij zal vertellen wat een wethouder zoal doet. Met name het welbevinden van de 55-plussers in Berkelland zal aan de orde komen. Hoe klantvriendelijk is onze gemeente, wat wonen, zorg, vervoer en bereikbaarheid van de beleidsmakers en beleidsuitvoerders aangaat.

Naast deze spreekbeurt worden de aanwezigen weer bijgepraat over de verschillende activiteiten en gesprekken van de afgelopen maanden met diverse instanties en politieke partijen; de inmiddels bekende voortgangsrapportage.
De bijeenkomst is in gebouw Diekgraven en begint om 14.15 uur. Als gebruikelijk, wordt begonnen met het bekende 'huishoudelijke deel'. Rond 16.45 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.
De PCOB Neede eo heeft een eigen werkgroep die een aantal keren per jaar met de wethouders, burgemeester, politieke partijen, apotheker, Voormekaarteam, Welzijnsraad en andere instanties gesprekken voert over het 55-plusbeleid, dus het behartigen van de belangen van de 55-plussers in Berkelland.
Op de jaarvergadering na, zijn bij alle bijeenkomsten van de PCOB Neede eo gasten van harte welkom, telkens op de tweede dinsdag van de maand.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant