Timeless. Foto: PR
Timeless. Foto: PR

Jubileumconcert Timeless Haarlo

Algemeen

HAARLO - Zangkoor Timeless uit Haarlo geeft ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan een concert. Het 20 vrouwen tellende koor staat onder leiding van Mark van der Mierden. Het repertoire bestaat uit populaire muziek in vele vormen.

Dit keer brengt Timeless een musical onder de titel 'Wat is mijn hart'. Met deze musical, geschreven door Betsie Ooink, gaat het koor met verteller Gery Groot Zwaaftink en enkele toneelspelers uit Haarlo, op zoek naar 'wat is mijn hart ?'. De musical is gevuld met prachtige nummers gezongen door het gehele koor maar ook zullen enkele nummers solo worden uitgevoerd. Verder wordt er medewerking verleend door pianiste Myrthe Nijeboer en Fotoclub Berkelland.
Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november in Kulturhus 't Stieltjen, Wolinkweg12 in Haarlo. Aanvangstijd is 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt vijf euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal voor aanvang van het concert, maar ook te reserveren via de mail timelesshaarlo@hotmail.com. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Timeless repeteert elke maandag van 19.30 tot 21.30 uur in Kulturhus 't Stieltjen in Haarlo. Sinds de oprichting, op 6 september 1999, heeft het koor repertoire in verschillende stijlen ten gehore gebracht, zoals barbershopnummers en medleys uit musicals. Ook verleende het koor medewerking aan vele leuke concerten zoals bijvoorbeeld de Berkellandconcerten. Er zijn zo'n vier optredens per jaar. Sinds januari 2016 staat het koor onder leiding van de jonge, enthousiaste Mark van der Mierden, een getalenteerd musicus en zanger. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Belangstellenden zijn welkom om op maandagavond tijdens de repetitie langs te komen om verder kennis te maken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant