Fysio Boemerang DS1 verliest van Krekkers

EIBERGEN - In Mariaparochie verloor Fysio Boemerang met maar liefst 4-0 van Krekkers.

Vooral in de eerste en vierde set had Fysio weinig in te brengen tegen een sterk Krekkers. Beide sets werden verloren met 25-18 en 25-14. Na de eerste set voerde coach Kevin Bergervoet wat wisselingen door en in de tweede set liep het wat beter, maar steeds bleef Krekkers de bovenliggende partij. In de derde set nam Fysio Boemerang een voorsprong met zes punten en hield dat tot rond de 20 vol, mede dankzij een goede serve serie van Merel Peters. Juist zij liep toen een blessure aan de hand op en dat maakte nogal indruk op de rest van het team, waardoor toch de set verloren ging met 25-23.
De vierde set was een formaliteit en deze werd met 25-14 verloren. Coach Bergervoet was uiteraard niet te tevreden over het vertoonde spel. Het blijft nog steeds te vrijblijvend en te lief en op beslissende momenten wordt niet doorgepakt. Daarnaast maakt hij zich zorgen over de bezetting van de midpositie. Mirjam Wentink-Hahné blesseerde zich op de training en is daardoor voor een aantal wedstrijden uitgeschakeld en de aard van de blessure van Merel Peters is nog onduidelijk.
Maandag, 4 november, speelt de ploeg een bekerwedstrijd tegen Vollverijg in Terborg en zaterdag staat om 18.00 uur in de Pickerhal de wedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst, Dynamo uit Tubbergen, op het programma.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden