De tocht voert over mooie tracks. Foto: PR
De tocht voert over mooie tracks. Foto: PR (Foto: ERIK ZOERINK)

Veldtoertocht Eibergen

EIBERGEN - Tourclub Eibergen houdt op zaterdag 17 november de eerste veldrit van het seizoen. Er wordt gereden over afstanden van 35 en 58 kilometer, door het mooie buitengebied van Eibergen, Neede en Haarlo. Daarbij worden verschillende paden en single tracks aangedaan.

Het gaat om de Goossens Groenlo, Gelders landschap tocht. De tocht wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Goossens Groenlo, dat deze dag de servicebus beschikbaar stelt voor noodgevallen. De tocht zal grotendeels over particulier eigendom gaan. De organisatie heeft hiervoor eenmalig toestemming gekregen van de landeigenaren. De organisatie rekent op medewerking van de deelnemers om deze toestemming te respecteren, zodat Tourclub Eibergen deze tocht in de toekomst kan blijven organiseren. Voor beide afstanden is er één pauzeplek, waar de deelnemers weer even op krachten kunnen komen.
De start is bij de Pickerhal in Eibergen, tussen 9.00 en 10.00. De kosten bedragen 5 euro, en voor NTFU-leden 4 euro. NTFU-leden kunnen met hun ledenpas gebruik maken van Scan en Go, overige deelnemers dienen een startkaart in te vullen.
Op de startlocatie is een EHBO-post stand-by. Tevens is het mogelijk om na afloop de fiets af te spuiten en gebruik te maken van de douchegelegenheid.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden