De hoogheden van de Waterrottn. Foto: Wim Hietbrink
De hoogheden van de Waterrottn. Foto: Wim Hietbrink

Prinsengala start carnavalsseizoen De Waterrotn Eibergen

EIBERGEN - Het nieuwe carnavalsseizoen staat op het punt om te beginnen. In Eibergen gebeurt dat op zaterdag 9 november met het Prinsengala van ECG 'De Waterrotn'. De vereniging die dit jaar 55 jaar bestaat heeft een geweldige avond vol verrassingen in petto.

De Waterrotn nemen niet alleen afscheid van de zittende hoogheden prins Gijs en adjudant Yannick, maar ook van jeugdprins Thomas en zijn adjudant Jorn. Hun regeerperiode zit erop en ze hebben er een geweldig jaar van gemaakt. De vereniging zwaait ook de huidige president Peter van Alst uit en maakt bekend wie zijn opvolger wordt. Na dit afscheid is het tijd voor het hoogtepunt: de ludieke onthulling van de nieuwe hoogheden. Uniek is dat zij bij binnenkomst vergezeld zullen worden door een echte Raad van 55. Gewoon omdat het kan en omdat de vereniging dit jaar 55 jaar bestaat.
Wie de nieuwe hoogheden gaan worden is natuurlijk het best bewaarde geheim van Eibergen. Maar de Waterrotn willen best wat tipjes van de sluier oplichten, om de speculaties te bevorderen:
1. Zij zijn vanaf jongs af aan al bij elkaar
2. Das Auto
3. De één is leek en de andere leek het wel wat
4. Samen 55 jaar oud!
5. We Take care of your damage
6. Ze komen uit de kast
7. 55 is 2x de helft
Tussen alle hoogtepunten door kunnen de carnavalsvierders genieten van muziek, optredens van de dansgroepen en, omdat de club 55 jaar bestaat, van een verrassingsact. Voor het Prinsengala zijn ook de oud-leden uitgenodigd. Zij kunnen deel uitmaken van de Raad van 55. Daarvoor moeten ze zich aanmelden via een e-mail aan secretaris@waterrotn.nl.
Het Prinsengala wordt gehouden in de residentie van de Waterrotn: Grand Café De Klok in Eibergen. Het begint ok 20.11 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree gratis. Meer informatie op de facebook-pagina of de website.

www.waterrotn.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden