De nieuwe hoogheden van CV Bacchus. Foto: Han te Hennepe
De nieuwe hoogheden van CV Bacchus. Foto: Han te Hennepe (Foto: Han te Hennepe)

Wisseling van de macht bij CV Bacchus

EIBERGEN - CV Bacchus liet er geen gras over groeien: de wisseling van de wacht en de macht bij de Eibergse carnavalsvereniging, de Prinsopkomst, was al op vrijdagavond 1 november.

Bij Residentie Café Holly's werd onder toeziend oog van diverse Eibergse carnavalsverenigingen en belangstellenden eerst op ludieke wijze afscheid genomen van prins Gerjan, zijn adjudant Gerrit-Jan en de prinsessen Patricia en Maike. Na dit aftreden werd ook stilgestaan bij het feit dat Alex Veenbrink afscheid nam als president van CV Bacchus. Richard Lantink nam zijn taken over. Nadat Richard was geïnstalleerd als nieuwe president was zijn eerste officiële taak de presentatie van het nieuwe prinsenpaar: prins Ralph en zijn adjudant Roy. Samen met de prinsessen Wieke en Linda regeren zij nu over CV Bacchus. Dat doen ze onder de leus 'Zoepn as een grote en tekeer goan as 'n beest'.
Nadat het prinsenpaar volledig was geïnstalleerd en de proclamatie was voordragen konden zij de gebruikelijk felicitaties in ontvangst nemen. De muzikale omlijsting die avond was weer in handen van dj Double B, die ervoor zorgde dat het feest tot in de kleine uurtjes werd voortgezet.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden