Muziek Promotiemarkt bij Jimmy's

NEEDE - Televisieprogramma's genoeg die voor beginnende muzikanten een behoorlijke opstap kunnen zijn. Maar wat als die stap nou net te hoog is? Daar weten de jongeren van Jimmy's Berkelland wel raad mee. Zij introduceren de Muziek promotiemarkt.

Het begon met een avondje op de bank bij Jimmy's locatie in Neede, de 27-jarige Nick was een beetje aan het tokkelen op zijn gitaar terwijl de andere jongeren ademloos luisterden. "Kunnen wij je boeken?", "Wat klinkt het mooi!" De jongeren waren verbaast. Nick had echter nog nooit opgetreden.. "Waar moet ik beginnen", vroeg hij zich af.

De Muziek Promotiemarkt kreeg vorm. Een hele middag lang jonge muzikanten de kans geven zichzelf te laten zien en van professionele muzikanten tips te krijgen. Er zijn workshops, er wordt beeldmateriaal gemaakt en deelnemers maken kans om op te treden tijdens de nieuwjaarsreceptie van gemeente Berkelland op 6 januari 2020. Er komen diverse horecaondernemers en organisatoren van evenementen.

De Muziek Promotiemarkt is op zaterdagmiddag 23 november van 14.00 tot 20.00 uur bij Jimmy's in Neede aan de Bergstraat 10. Ben jij of ken jij zo'n beginnende muzikant? Aanmelden kan nog steeds, per mail naar: koen@jimmysberkelland.nl. Iedereen is sowieso welkom als publiek.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden