Lads 'n Lassies is te gast bij Theater Berkelland. Foto: PR
Lads 'n Lassies is te gast bij Theater Berkelland. Foto: PR

Ierse en Schotse volksmuziek in Theater Berkelland

Algemeen

EIBERGEN - Een avondje folkmuziek met Ierse en Schotse traditionals en modernere songs, omlijst door een whiskeyproeverij. Zaterdag 30 november treedt de folkband Lads 'n Lassies op in Theater Berkelland in Eibergen. Ter gelegenheid hiervan kunnen bezoekers in de pauze en na de voorstelling diverse soorten whiskey proeven, verzorgd door slijterij FG uit Eibergen.

Lads 'n Lassies, betekent: jongens en meiden. Veel folkbands bestaan uit alleen heren, maar bij Lads ´n Lassies zingen ook twee dames. Ze brengen rustige ballads en up tempo folksongs.
De band bestaat sinds 2015 uit groep Achterhoekse vocalisten en instrumentalisten. In 2018 wonnen ze de publieksprijs tijdens de grote finale van Amphion Open in Doetinchem en ging de eerste theatershow van de band, genaamd 'Good Folk!' in première. Dit jaar maken ze een theatertour en staat er een debuutalbum op de planning. De voorstelling begint om 20.00 uur, kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterberkelland.nl, aan de kassa van het theater op woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en via 06 83 31 24 81.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant