Foto: Achterhoek Nieuws
Foto: Achterhoek Nieuws

Lezers schrijven | Happiness for Nicole

Algemeen

In Bredevoort ligt Nicole Jansen, 33 jaar, al bijna 7 jaar op bed met heel veel pijn.
Tijdens de zwangerschap, kreeg ze erge bekkeninstabiliteit en heeft vanaf de 16e week van de zwangerschap al op bed gelegen. De bevalling was zwaar en heeft het bekken geen goed gedaan. Ze kon niet eens voor haar zelf of voor haar kind zorgen. Ze heeft meerdere therapieën en een revalidatie traject door lopen, maar het heeft allemaal niets gebracht. Uit eindelijk is ze geopereerd en dat heeft de zaak nog meer verergerd (intussen is ze al 9 keer geopereerd, zonder succes). Al met al ligt ze nu dus al bijna 7 jaar op bed met heel veel medicatie. Door de enorme pijn bij het zitten, is dit dus niet mogelijk. Daardoor wordt haar leven erg beperkt. Ze komt zelden uit huis, alleen als ze met de ziekenwagen vervoerd wordt naar het ziekenhuis.
Wat heel triest is, is dat ze van haar hele moederschap nog niet heeft kunnen genieten, maar daarnaast ook zoveel moet missen omdat ze er niet bij kan zijn ( bv. Een dagje uit met het gezin). Daarom zijn wij de crowndfunding begonnen, met de bedoeling om geld in te zamelen voor de aanschaf van een bus, waarin zij liggend vervoerd mag worden. Zodat ze toch iets meer kan gaan genieten van het leven.

Wij hebben een website: www.happinessfornicole.nl waarin haar hele verhaal staat. Ook staat er een filmpje van haar op en foto's.


Stichting Happiness for Nicole,

Yvonne Grooteman, Lydia te Brake en Debbie Ormel

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant