Meedenkers gevraagd voor Centrumplan Eibergen

Brainstormavond op dinsdag 17 december

EIBERGEN - De Taskforce Centrumplan Eibergen vraagt Eibergenaren om mee te denken over de inrichting van het vernieuwde centrum. Het gaat daarbij over wat mensen graag in het centrum willen zien, wat er bij Eibergen hoort, wat de kracht van Eibergen is en hoe je dit zichtbaar maakt in het centrum. Dit voorjaar start de vierde en laatste fase van het centrumplan Eibergen. De Taskforce wil daarom nu graag weten welke ideeën er leven. Op dinsdagavond 17 december wordt in De Huve een brainstormavond gehouden.

Deze bijeenkomst gaat puur om de 'beleving' in het centrum van Eibergen. Hoe zorg je ervoor dat het centrum aantrekkelijk is voor eigen inwoners en bezoekers. Moet er bijvoorbeeld een overkoepelend thema komen om Eibergen te promoten?
Zo ja, hoe kan dit dan toegepast worden in het centrum? Op de nieuwe deels autovrije Brink is rekening gehouden met ruimte voor een speeltoestel, kunstwerk, een combinatie van beide of helemaal niks.
Het nieuwe centrum moet aantrekkelijk zijn voor de eigen inwoners om elkaar te ontmoeten en boodschappen te doen.
De werkgroep hoopt op creatieve ideeën, zodat de slogan 'Eibergen fijn er te zijn' niet alleen geldt voor de bewoners van Eibergen, maar ook voor mensen in de regio en over de grens. De vraag is ook of deze slogan nog past bij het beeld dat Eibergen nu en in de toekomst wil uitstralen.
De bijeenkomst wordt gehouden in De Huve en begint om 20.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden