Schrijfcafé in Eibergse bieb in teken van verhalen

EIBERGEN - De vierde bijeenkomst van het Schrijfcafé in de Bibliotheek Eibergen (Grotestraat 58) staat op 12 december in het teken van 'verhalen'. Woordenkunstenaar Barbara Pavinati van Rabarbara neemt de deelnemers graag mee in de opmars van het schrijven. De avond begint om 20.00 uur. Aanmelden wordt op prijs gesteld.

Schrijfcafé
Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over zelf meegebrachte teksten, al dan niet zelfgeschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig. Rabarbara trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen.

Barbara Pavinati over de vierde bijeenkomst: "Lees dat korte verhaal voor dat u raakt. Het mag zelfgeschreven zijn, maar hoeft niet. Wat spreekt u aan in dit verhaal? Wat doen de woorden met u? Misschien inspireren alle verhalen die u hoort u wel tot een nieuw verhaal. Uiteraard mag u dat gaan opschrijven!"

Aanmelden
De bijeenkomsten in 2019 en 2020 worden samengevat onder de titel 'de opmars van het schrijven' en zijn op verschillende donderdagavonden van 20.00 uur – 22.00 uur. Aanmelden voor alle bijeenkomsten is mogelijk, maar aan een specifieke avond deelnemen behoort ook tot de mogelijkheden. Deelname kost vijf euro per avond en aanmelden hiervoor kan op www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe. Daar is ook het programma en de overige informatie te vinden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden