Winterconcert in Johanneskerk

Winterconcert in Johanneskerk

DIEPENHEIM - Vocaal vrouwenensemble Ladies Only verzorgt op zondagmiddag 15 december een winterconcert in de Johanneskerk in Diepenheim. De titel van het concert, Voices in the snow, is ontleend aan de gelijknamige liederencyclus van Rudi Tas waarmee het concert opent. Naast dit hedendaagse werk bestaat het programma uit Christmas Carols en liederen rond het thema winter van onder andere Edward Elgar, David Stone en John Rutter. De muzikale leiding van het concert is in handen van Mirjam Spoelman. Medewerking wordt verleend door Louis ten Vregelaar, die een aantal stukken begeleidt op piano, en door de violisten Irene de Bruin en Joan Dillon.

Het klassieke koor Ladies Only heeft Hengelo als thuisbasis maar de leden zijn afkomstig uit verschillende plaatsen in Twente en de Achterhoek. Dirigent Mirjam Spoelman is sinds kort woonachtig in Diepenheim. Jaarlijks wordt in de regio een aantal concerten gegeven; dit is de eerste keer dat het koor in Diepenheim optreedt.
Aanvangstijd van het concert op 15 december is 16.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro, kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden