Eva en Fenne. Foto: PR
Eva en Fenne. Foto: PR

Twee zilveren medailles voor turnsters Odival Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - Zaterdag 7 december mochten de vierdedivisieturnsters tijdens de eerste plaatsingswedstrijd laten zien wat ze kunnen.

Roxy ten Bruin turnde vorig jaar nog in de zesde divisie en mocht bij deze vierdedivisiewedstrijd het spits afbijten. Ze turnde een stabiele wedstrijd en eindigde op een prima tiende plaats. In de tweede wedstrijd turnden de pupillen 1 in een groot deelnemersveld van 30 turnsters. Lotte Ormel eindigde net naast het podium op de vierde plaats. Lauren Grijsen werd netjes achtste. Sil Scharenborg bleef met de radslag op balk staan en eindigde als negende. Bente Kamperman weet zich door haar netheid ondanks twee fouten naar een twaalfde plek te turnen.

In dezelfde wedstrijd turnde Eva Ormel op de andere baan. Ondanks een aantal schoonheidsfoutjes turnde ze een goede wedstrijd en kreeg ze de zilveren medaille omgehangen.
De dag werd voor Odival afgesloten door de pupillen 2 Cleo ten Bruin en Fenne Pit. De zenuwen namen bij Cleo de overhand in deze spannende eerste wedstrijd, maar ze wist zich staande te houden en eindigde op de 21ste plaats. Bij Fenne viel met name de nette balk oefening op waar ze het hoogste cijfer behaalde. Dit hielp haar uiteindelijk naar de tweede plaats en dus een zilveren medaille.

Al met al een spannende en goede eerste wedstrijd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant