Ideeën uitwisselen met Naoberfonds

BORCULO – Het Naoberfonds wil het nieuwe decennium inluiden op 29 januari met een nieuwjaarsbijeenkomst. De bijeenkomst is voor iedereen, ook voor mensen die (nog) geen idee of plan voor het Naoberfonds hebben ingediend. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het restaurant van gemeentehuis Berkelland, Marktstraat 1 te Borculo. Aanmelden kan voor 24 januari via m.schulenberg@gemeenteberkelland.nl.

Met de bijeenkomst wil het Naoberfonds met gasten bijpraten, ideeën uitwisselen en tips voorstellen om de organisatie te versterken. De avond begint met een inloop waarbij mensen warm kunnen worden met een kop koffie en thee. Kort daarna volgt de opening door wethouder Anjo Bosman. Ideeëndokter Johan Godschalk geeft die avond een terugblik op de spreekuren die hij heeft gehouden. Ook interviewt hij een aantal initiatiefnemers van gehonoreerde ideeën.
Vanaf ongeveer 20.15 uur krijgen gasten de gelegenheid om met elkaar gedachten uit te wisselen over mogelijke projecten en eventuele samenwerkingen tussen initiatiefnemers. De organisatie moedigt iedereen aan, ook mensen die nog niet op spreekuur zijn geweest, om te komen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden