Beatline in actie. Foto: PR
Beatline in actie. Foto: PR (Foto: )

Beatline in Haaksbergen

REGIO - De traditionele nieuwjaarsparty van coverband Beatline in zaal De Oude Molen te Haaksbergen is dit jaar op zaterdag 18 januari.

Elke keer als Beatline een dansavond verzorgt komen liefhebbers uit alle windstreken op de optredens van Beatline af, Achterhoekers, Twentenaren en ook mensen uit Duitsland weten Beatline te vinden. Genieten van een heerlijk avondje met muziek en herinneringen uit je jonge jaren.
Beatline bestaat uit vijf amateurmuzikanten die allemaal de zestiger en zeventiger jaren bewust hebben meegemaakt en nog steeds genieten van de beat- en rockmuziek uit die tijd.
Het programma bestaat uit een doorsnede van hits van onder andere Cliff Richard, Rolling Stones, Kinks, Small Faces,Status Quo, Elvis, CCR , Buddy Holly en anderen. De muziek die Beatline speelt zit vast in het geheugen van het publiek.
Het is goed dansbare muziek, want bij een optreden van Beatline is de dansvloer de hele avond bezet. Zaal De Oude Molen leent zich hiervoor uitstekend. Er zijn genoeg zitplaatsen en een ruime dansvloer.

Zaterdag 18 januari Swinging Sixties bij zaal Oude Molen, Fazantstraat 35, Haaksbergen. Om 20.00 uur gaat de zaal open. Aanvang 20.30 uur. Entree zeven euro in de voorverkoop (avondkassa tien euro)
Kaarten reserveren kan via tel: 053 572 14 74 of www.beatline.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden