Dromen over je eigen boek in het Schrijfcafé

EIBERGEN – De vijfde bijeenkomst van het Schrijfcafé in de Bibliotheek Eibergen (Grotestraat 58) staat op 16 januari 2020 in het teken van het schrijven van een boek. 'Woordenkunstenaar' Barbara Pavinati van Rabarbara geeft tips en trucs, waarmee de deelnemers aan de slag kunnen. De avond begint om 20.00 uur. Aanmelden wordt op prijs gesteld.

Droom over een (eigen?) boek
Barbara: "Als u een eigen boek wilt schrijven, deel dan uw droom daarover in deze bijeenkomst. Vertel waar het over moet gaan en of u het al aan het schrijven bent. Misschien is er wel een bepaald boek dat u geïnspireerd heeft tot daden. Laat het ons weten! Bent u dol op schrijven? Wilt u ervaringen delen met anderen? Of wilt u juist tips en trucs om woorden op papier te zetten, een gedicht te schrijven of zelfs een verhaal? Kom naar het Schrijfcafé."

Schrijfcafé
Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over zelf meegebrachte teksten, al dan niet zelfgeschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig. Rabarbara trapt elk samenzijn af met een inbreng van eigen pen.

Aanmelden
De bijeenkomsten in 2019 en 2020 worden samengevat onder de titel 'de opmars van het schrijven' en zijn op verschillende donderdagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur. Aanmelden voor alle bijeenkomsten is mogelijk, maar aan een specifieke avond deelnemen behoort ook tot de mogelijkheden. Deelname kost 5,00 euro per avond en aanmelden hiervoor kan op www.oostachterhoek.nl/schrijfcafe. Daar is ook het programma en overige informatie te vinden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden