Voorzitter Ineke Nijland (links) en jubilaris Greetje Agterhuis. Foto: Dick Lammers
Voorzitter Ineke Nijland (links) en jubilaris Greetje Agterhuis. Foto: Dick Lammers

Gevarieerde Nieuwjaarsbijeenkomst CK Jubilate Neede

NEEDE - Traditiegetrouw is het Christelijk Koor Jubilate Neede het nieuwe jaar begonnen met een bijeenkomst in Gebouw Diekgraven. Donderdag 9 januari opende voorzitter Ineke Nijland de bijeenkomst met een nieuwjaarstoespraak. Zij wenste de koorleden een gezond en muzikaal Nieuwjaar. Ze memoreerde in haar toespraak om in de toekomst niet altijd stil te blijven staan bij het oude vertrouwde, maar dat men ook moet durven om steeds weer een nieuwe weg in te slaan. Kees en Marry de Rooij, beiden lid van het koor, werden in het zonnetje gezet ter gelegenheid van hun gouden huwelijksfeest in december. Het echtpaar werd toegezongen door het koor. Het was ook de avond van de huldiging van sopraan Greetje Agterhuis voor haar 25-jarig lidmaatschap van het koor. Zij ontving uit handen van de penningmeester een sieraad en een boeket bloemen.

Er was ook nog een ludieke verloting, met in de hoofdrol een kip met gouden eieren, die zorgde voor mooie prijzen. De hoofdact van de nieuwjaarsbijeenkomst was het optreden van de zanggroep Loat Goan. Het ensemble - afwisselend begeleid op orgel, accordeon en gitaar - zorgde voor een vrolijke noot. Muziek uit de oude doos, maar ook hedendaags repertoire leverde de nodige meezingers op.

Zangers/zangeressen welkom
Het koor Jubilate is momenteel druk aan het repeteren voor de uitvoering van The Crucifixion van John Stainer op zaterdag 4 april. Zangers en zangeressen die graag op projectbasis willen meewerken, worden van harte uitgenodigd op de koorrepetitie op donderdagavond. De repetitie is van 19.45 tot 22.00 uur in Gebouw Diekgraven in Neede. Voor informatie kunt men terecht bij secretaris Dick Lammers, telefoon 0545-474872.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden