Diaconie sponsort Sheltersuit Sleep Out

EIBERGEN/REKKEN - In de nacht van 14 op 15 maart houdt Sheltersuit de eerste Nederlandse Sheltersuit Sleep Out op de Oude Markt in Enschede. Deelnemers laten zich sponsoren en brengen samen op het plein de nacht door. De diaconie van de PKN Eibergen/Rekken steunt Eibergse en Rekkense deelnemers met een sponsorbijdrage van honderd euro.

De Sheltersuit Sleep Out wordt gedaan om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de daklozenproblematiek in de wereld. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan Stichting Sheltersuit die daarmee speciale water- en winddichte jassen maakt. Vervolgens zorgt Sheltersuit voor een juiste en eerlijke distributie onder daklozen. De droom van de stichting is dat niemand op de wereld het koud heeft.
De diakonie van PKN Eibergen-Rekken wil deze actie ondersteunen en sponsort elke deelnemer die woonachtig is in Eibergen of Rekken met honderd euro. Wie zich heeft opgegeven voor deze actie, en ben je woonachtig in Eibergen of Rekken neem dan uiterlijk 10 maart contact op met de diakonie via secretarisdiaconie@pkneibergen-rekken.nl.
Wie meer wil weten over de Sleep Out en/of wie wil nschrijven, kan terecht op www.sleepout.sheltersuit.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden