De deelnemers aan de Ballenwedstrijd. Foto: PR
De deelnemers aan de Ballenwedstrijd. Foto: PR (Foto: )

Ballenwedstrijd 't Simmetje

DIEPENHEIM - Zondag 12 januari is de ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging 't Simmetje Diepenheim gehouden aan het Twentekanaal nabij de Zwaaikom te Almen. De opkomst viel tegen, er waren zeven vissers. Het weer was bewolkt met later op de morgen een beetje regen. Met een graad of zeven boven nul met een beetje wind erbij, was het toch nog redelijk te vertoeven aan de waterkant. Er werden door vijf vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen. Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige morgen werd rond 11.00 uur onderbroken door de eigen catering, die de vissers trakteerden op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2020.

Donderdag 19 maart wordt de jaarlijkse ledenvergadering van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden om 20.00 uur bij camping eetcafé de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.
De eerste viswedstrijd van de zomercompetitie voor de senioren van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim begint op zondag 5 april aan het Twentekanaal bij de Moggezompsbrug (richting Goor) te Lochem, zoals vermeld staat op de wedstrijdagenda. Aanvang en loting: 06.45 uur aan het water. Er wordt gevist van 7.30 uur tot 11.30 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden