Tren en Sjoerd in Emmeloord. Foto: Charles Wansink
Tren en Sjoerd in Emmeloord. Foto: Charles Wansink

Sjoerd en Tren in landelijke wedstrijd

EIBERGEN - In het nieuwe turnjaar 2020 hebben Sjoerd de Groot en Tren Meuleman van gymnastiekvereniging Odival Eibergen zaterdag 11 januari in Emmeloord goed gepresteerd. Sjoerd en Tren turnen op landelijk niveau in de derde en tweede divisie. Deze twee jonge turners van 8 en 9 jaar moesten afgelopen zaterdag tegen een groot deelnemersveld turnen.

Sjoerd deed mee in de landelijke derde divisie niveau NTS instap 17 tegen een deelnemersveld van 34 turners. Het was voor Sjoerd de tweede wedstrijd van dit turnseizoen. Sjoerd wist zich naar een tiende plaats te turnen met een eindscore van 104.00 punten. Op vloer, ringen en rekstok wist hij respectievelijk een vijfde en twee zevende plaatsen te behalen. Of hij met deze plaatsing door is naar de landelijke kwart finale is waarschijnlijk volgende week bekend.

Ook Tren heeft zich goed verweerd in de voor hem eerste wedstrijd van het seizoen 2020. Tren doet mee in de landelijke tweede divisie niveau NTS instap 16. Voor Tren was het de eerste wedstrijd van het seizoen in een landelijke sfeer. Er werd door de turners een mooie wedstrijd van gemaakt. Tren behaalde een elfde plaats met 92.50 punten. Op ringen en sprong wist hij een zesde en een zevende plaats te behalen. Tren heeft nog een maand om zich op zijn tweede wedstrijd voor te bereiden in Twello. Alle verrichtingen van de Odival turners zijn te volgen op de site.


www.odival.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden