De tijdens de nieuwjaarsreceptie van VIOS B gehuldigde jubilarissen. Foto: PR
De tijdens de nieuwjaarsreceptie van VIOS B gehuldigde jubilarissen. Foto: PR (Foto: )

Nieuwjaarsreceptie vv VIOS B goed bezocht

BELTRUM - Volle bak op zondag 12 januari in kantine 'de Spilsoos' te Beltrum. De voetballers van VIOS hielden hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. De organisatie was in handen van DVV-VIOS heren-6. Zij maken inmiddels alweer meer dan tien jaar deel uit van de VIOS-familie en tekenden voor een mooi programma. Voorzitter William Slotboom huldigde zestien jubilarissen, kondigde in zijn speech nieuwe ontwikkelingen aan en dankte de bijna 700 leden voor de flinke boost die de club de laatste jaren heeft ondergaan.

Ondanks de degradatie van heren-1 in 2019 blikt Slotboom tevreden terug. De algehele ontwikkelingen zijn positief. Bij de presterende elftallen is progressie te zien. Opvallend is dat heren-2 na de degradatie in het afgelopen seizoen kampioen is geworden en inmiddels ook de titel 'Herbstmeister' heeft binnengehaald. Ook voor de recreatieve sporter is er voldoende ruimte. Reguliere KNVB-competitie, 45+ voetbal, loopgroep of bootcamp, het kan allemaal bij VIOS.

In de loop van dit nieuwe seizoen zijn alle voetballers van nieuwe tenues voorzien en heeft het kader nieuwe polo's en softshells mogen ontvangen. Dit alles met dank aan de sponsoren. De Sonders wordt getransformeerd tot het Slimme Sportpark van Toekomst. Een survivalrun-trainingsaccommodatie en beachvolleyvelden worden aan het sportpark toegevoegd. Al is het nog niet klaar, er is al veel werk verricht. De opening staat gepland voor mei van dit jaar.

Verder stelde de preses dat bij VIOS het verbinden van mensen voorop blijft staan. Samenwerken binnen en buiten het eigen dorp. Al langere tijd is VIOS bezig om het damesvoetbal naar een stabiel niveau te krijgen met voldoende meisjes en dames, echter demografische ontwikkelingen laten zien dat VIOS Beltrum dat niet alleen kan. Na meerdere gesprekken heeft Grol nu ook ingezien dat ook die club het alleen niet gaat redden. Samenwerken is daarom het goede voornemen en momenteel zijn er gesprekken gaande om te onderzoeken of die samenwerking is te realiseren. Ook met andere takken van sport zal bekeken worden welke kansen er benut kunnen worden.
Maar liefst zestien jubilarissen werden gehuldigd. Harry Bouwmeesters, Gerard Ribbers, Hans Ribbers en Leo te Woerd waren de meest trouwe met 60 jaar lidmaatschap. Mario Westhoff is al een halve eeuw lid van de Beltrumse voetbalclub, terwijl Arno te Veluwe en Eddy Koster al 40 jaar mee doen. Daarnaast werden er nog negen zilveren leden in het zonnetje gezet. Voor allen waren er bloemen en een persoonlijk woord van voorzitter Slotboom.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden