Bruidsbeurs Eibergen in Theater Berkelland op 26 januari

EIBERGEN - Zondag 26 januari kunnen aanstaande bruidsparen starten met de voorpret als voorbereiding op de mooiste dag van hun leven. De jaarlijks terugkerende bruidsbeurs in Eibergen is in de regio al een bekend begrip geworden. Naast de spectaculaire bruidsshow van bruidshuis Beijer Besselink, maken de aanstaande ook kennis met de lokale ondernemers die hen zullen helpen die dag zo bijzonder mogelijk te maken.

Bruidshuis Beijer Besselink is al een paar maanden druk om de mooiste collectie van 2020 in huis te halen. Deze middag zullen zij met twee spectaculaire shows de bruids- en bruidegomscollecties voor 2020 presenteren. Het bruidshuis is op de hoogte van de nieuwste trends, want elk jaar zijn er nieuwe ontwerpen en kleuren. Na afloop van de show staan de dames van Beijer Besselink uiteraard klaar om vragen te beantwoorden.

Bruidsbeurs
Met alleen een prachtige jurk en een perfect pak is een bruiloft nog niet helemaal compleet. Daar kunnen de verschillende ondernemers uit de regio het bruidspaar uitstekend bij inspireren, informeren en adviseren. Bekijk de mooiste trouwringen en vraag naar mogelijkheden voor speciaal maatwerk. Even als het bruidsboeket wat ook om persoonlijke voorkeur gaat. Misschien wil iemand toch nog wat kilootjes kwijt en hoe kan dit dan op een verantwoorde manier. De bruid zal de hele dag kunnen stralen mede dankzij de juiste make-up, het is een feestelijke maar ook lange dag. Dan is er ook nog de aankleding van de zaal, decoratie op tafel van ballonnen en/of bloemen. Wellicht wil men de aankleding liever laten verzorgen door een stylist. Zelfs het vervoer naar de feestelijke locatie kan deze middag al geregeld worden. Nog geen feestlocatie bepaald, dan geeft een bezoek aan de beurs opties voor een klein feestje, maar ook voor een groot feest. De 'mooiste dag van je leven' moet natuurlijk vast gelegd worden in beeld, om heerlijk te kunnen nagenieten. "Er zijn globaal gezien twee soorten bruidsparen. Een bruidspaar dat precies weet wat het wil en op de beurs gelijk een vervolgafspraak regelt, maar er zijn ook bruidsparen die zich nog heerlijk aan oriënteren zijn, informatie verzamelen en zich laten verrassen door de mogelijkheden. Dat maakt deze bruidsbeurs geslaagd voor elk aanstaand bruidspaar", aldus één van de ondernemers op de beurs.

Op de website www.beijerbesselink.nl kunnen entreetickets besteld worden. Vanaf 12.00 uur is men van harte welkom. De beursgasten worden feestelijk ontvangen op de rode loper met een heerlijk glaasje bubbels en kunnen op de foto met elkaar. De beurs is in Theater Berkelland – 't Spieker, Kerkstraat 30 te Eibergen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden