Speelplezier in de Beltrumse speeltuin. Foto: PR
Speelplezier in de Beltrumse speeltuin. Foto: PR (Foto: )

Speeltuin Beltrum maakt kans op 10.000 euro

BELTRUM - Speeltuin Beltrum heeft goed nieuws: de realisatie van de nieuwe speeltuin is uitverkozen tot één van de vijf projecten in de Achterhoek dat geselecteerd is voor de actie Help Nederland Vooruit, een fonds van de ING-bank. Om zoveel mogelijk geld te ontvangen, zijn zoveel mogelijk stemmen nodig. De speeltuin vraagt geen steun in de vorm van geld, maar door middel van een stem. Want: hoe meer stemmen, hoe hoger het geldbedrag dat voor de speeltuin opgehaald kan worden.

Stemmen heel eenvoudig
Stemmen kan heel gemakkelijk online, door tussen 22 januari en 12 februari naar www.helpnederlandvooruit.nl/doel/speeltuin-beltrum-dn-geetelingshook en stem op Speeltuin Beltrum. Daarbij moet men even het mailadres invullen; dan krijgt men een mail om de stem te bevestigen. Let wel op: de bevestigingsmail kan in de spambox terecht komen, en: de stemperiode loopt van 22 januari tot 12 februari. ING heeft bij navraag gegarandeerd dat het mailadres na deze actie vernietigd wordt.
Bij 50 stemmen is het geldbedrag 1.000 euro. Als de Beltrumse inzending winnaar van de vijf Achterhoekse projecten worden, ontvangt de speeltuin maar liefst 5.000 euro. En als Speeltuin Beltrum de meeste stemmen van heel Nederland krijgt, is het geldbedrag zelfs 10.000 euro. De landelijke winnaar had vorig jaar 1254 stemmen. Speeltuin Beltrum verloot onder de stemmers een VVV-bon. Daarvoor moet iedereen die z'n stem heeft uitgebracht, de bevestigingsmail doormailen aan info@speeltuinbeltrum.nl. Na de actie wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden