Buurt- en straatschietcompetitie

EIBERGEN - Schietvereniging sv De Kroon Eibergen houdt weer de Buurt- en Straatschietcompetitie. Het wordt de 38ste editie van dit evenement, dat net als voorgaande jaren plaatsvindt in het schietlokaal op de Mors 17 te Eibergen gehouden. Het inleggeld per team bedraagt twintig euro. Er wordt geschoten tussen 20.00 en 23.00 uur.

Aanmelden voor deze competitie kan nog tot en met donderdag 30 januari bij M. Wolterink, Havekortweide 2, tel. 477048 of svdekrooneibergen@gmail.com.
Een team, bestaande uit minimaal vier personen, moet per wedstrijdavond tegen een ander team schieten. indeling gebeurt op basis van resultaten van voorgaande jaren. De oefenavonden zijn op dinsdag 28 januari en donderdag 30 januari. Daarna is de eerste ronde op dinsdag 4 februari en donderdag 6 februari, het vervolg op 18 en 20 februari, op 3 en 5 maart, op 17 en 19 maart, op 31 maart en 2 april. De strijd om de Kroonprijs is op dinsdag 7 en donderdag 9 april, de finales zijn op donderdag 16 april en de prijsuitreiking op donderdag 23 april.


www.svdekrooneibergen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden